Jeg lovte å trekke ut en vinner fra de som la igjen en tilbakemelding på bokens facebookside, samt en vinner fra de som la igjen en hilsen på bokens nettsider. Trekningen skulle skje den 10. oktober, og det er i dag!

 

Cover of this book
Gratis bok til to vinnere!

Jeg vil gjerne fortelle hvordan trekningen ble gjort:

Samtlige respondenter i hver gruppe ble sortert alfabetisk. Dermed fikk jeg to lister. For hver liste brukte jeg en generator fra random.org som genererte et tilfeldig tall i intervallet respondentene var sortert etter. Med andre ord så var det så rettferdig som det kan bli.

 

Og vinnerne, de er:

 

 

Greta Moland og Helene Madsen!

 

Gratulerer så mye!

Vinnerne er kontaktet slik at jeg vet hvor jeg kan sende bøkene. Samtidig vil jeg takke alle som ville ha en gratis bok, og jeg lover og sverger dyrt og hellig at om noe helt fantastisk skulle skje med det først, da vil jeg gi bort ytterligere 5 -fem- signerte bøker!

HER KAN DU SNIKLESE I BOKEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *