Det er godt å se at Isilds Vrede, siden debuten, fortsatt er nummer to på topp-ti listen over bøker levert fra forlaget til bokhandlerne. Eller, det er ikke bare godt å se, det er helt herlig!

Stadig flere har lest boken, og jeg er svært glad for tilbakemeldingene den har fått. Det er forøvrig en besnærende opplevelse å søke opp boktittelen på Google og få 4290 treff i det vi skriver 12.oktober. Jeg blir helt svett av det, herlig igjen!

Utrolig gode nyheter for en fersk forfatter!
Utrolig gode nyheter for en fersk forfatter!

 

Og enda bedre er det å se hvordan boken blir tatt inn hos flere og flere bibliotek! Når både e-boken og papirboken er reservert både her og der, ja da må jeg bare si at det er herlig for tredje gang!

Om det fortsetter slik kan jeg med trygghet rope høyt at Isilds Vrede naturligvis får en oppfølger. Den fortellingen er nesten klar i utkasts form, og, ikke noe med det, men jeg har også planlagt en tredje bok. Om disse to får lov til å komme på markedet gjenstår ennå å se. Og så, til de som lurer på om oppfølgeren vil være lik Isilds Vrede? Svaret er både ja og nei. Vi vil møte de samme karakterne, noen nye vil komme til, men de vil være eldre i neste bok. Ett, eller to år eldre. Og jeg lover at det i aller høyeste grad blir både skummelt og svært dramatisk.

I Isilds Vrede følger vi handlingen kun gjennom øynene til Trym. Slik blir det ikke i neste bok, og jeg kan love at hovedpersonene ikke vil få mye ro …
PS: Har du ennå ikke lest den?
HER KAN DU SNIKLESE I BOKEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *