Det går mot påske, mor og far drar til fjells eller godstolen og gjør seg klar til å meske seg med krim. Påsken er tiden hvor «alle» leser krim og ser krim på TV. Vi liker altså å ha ferie i koselige og trygge omgivelser sammen med familien, mette på lammestek og annet snadder, mens vi mesker oss med død og fordervelse.

Om man drar inn i fjellheimen til ursjelen av den norske villmarken, eller om man holder seg hjemme, så husk også på barna! Hva med å la de få kose seg med ekte norsk fantasy, som virkelig strekker seg inn i ursjelen av den norske villmarken, folketroen og den norrøne mytologien?

Isilds Vrede tar dem med dit! En garantert trygg, men også oppbyggende og spennende reise langt inn i Åsgård! Du kan kjøpe den hos bokhandlere, direkte fra forlaget, eller låne den fra biblioteket.

Den kan også både kjøpes som e-bok og lånes som e-bok, om du liker det.

Riktig god påskeferie til alle sammen!

ps: Her kan du lese åpningen av fortellingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *