Det har gått over ett og et halvt år siden Isilds Vrede så dagens lys, og det gleder meg stort at boken fortsatt både leses, kjøpes og lånes. Akkurat som etterfølgeren, Belials Inferno, ble Isilds Vrede vurdert god nok og kjøpt inn av Kulturrådet og dermed gjort tilgjengelig i alle landets biblioteker.

Forlaget jeg utgir på, Liv Forlag, rekker ikke ut til alle bokhandlere, dessverre. Kun et lite fåtall. MEN, det er fullt mulig å få tak i bøkene mine både på papir og som ebøker direkte fra nettet. Det er bare å se på den store oversikten jeg har publisert på forfatterbloggen min, Skrivehula. Her kan du finne og kjøpte Isilds Vrede og Belials Inferno.

Og her fant jeg en hyggelig anmeldelse fra leserne som er midt i målgruppen! Slikt gjør meg glad!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *