Har du som leser et spørsmål til meg som forfatter angående boken? Det være seg alt om boken, alt fra historien, til de mytologiske skikkelsene, til det alvorlige budskapet, og, ikke minst, om skriveprosessen og om det å være forfatter. Ikke nøl, du kan spørre om hva du vil! På sikt blir det kanskje en liten kunnskapsbase med spørsmål og svar her. Se nederst på denne siden for svar på ofte spurte spørsmål (faq).

 

Inntil videre kan du bruke dette skjemaet for å stille spørsmål:

 

Det kan hende at spørsmålet ditt er slik at jeg gjerne vil publisere både spørsmål og svar. Om du ikke vil fremstå med eget navn kan du skrive inn et kallenavn for deg selv her:

Løs oppgaven før du sender - husk å svare med tall og ikke bokstaver! (for ikke at roboter skal misbruke skjemaet):

 

 

Her finner dere svar på noen ofte spurte spørsmål fra leserne:

Ofte stilte spørsmål

Kjære leser. Jeg har sett for meg at det skal komme minst tre bøker hvor vi følger Trym og Frida videre, og bok nummer to er omtrent halvskrevet. Om boken får lov til å komme avhenger av om debutantboken min, Isilds Vrede, selger godt nok. Gjør den det er det store sjanser for at neste bok kommer allerede neste høst ...!
En leser lurer på hvor lang tid jeg brukte på å skrive Isilds Vrede. Det korte svaret på det er omtrent tre år. Det litt lengre svaret: Det er først når en historie først er ferdig skrevet at den virkelig store jobben begynner ...!
En leser lurer på hvor mange ord Isilds Vrede består av. Den ferdige boken består av 58 300 ord. Da jeg fikk vite at manuset var antatt og den virkelig jobben begynte, bestod manuset av rundt 73 000 ord.
Flere lesere har spurt meg hvor jeg får idéene fra. Svaret på det er enkelt: Fra fantasien. Fantasien din er et resultat av hvor mye du tør å slippe deg fri, hvor mange spennende historier du har lest, hvor lekent du lar barnet i deg være, hvor mange spørsmål du tør å stille om alt.
Dette er et spørsmål mange har stilt meg. Svaret på det er enkelt: Nei. Det er bare en liten håndfull av forfatterne i Norge som lever av å skrive bøker. Det er den vanlige jobben min som gjør at jeg overlever. Drømmen min er å kunne skrive det jeg vil på fulltid, men det er slett ikke sikkert om jeg noen gang kommer dit, dessverre.
Nei, jeg har ikke laget promnoteringsvideoene som ligger på Youtube og Facebook. Den korte av disse er laget av en videoartist fra Malaysia. Den lengre videoen er laget av en som heter Vidar Andersen. Jeg kan ikke lage videoer 🙂