Lørdag 8. oktober hadde jeg min første signering! Det skjedde hos Notabene-bokhandelen på Domus i Tynset.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg mildt sagt var ekstremt nervøs i forkant av dette. Sitte ved et bord, med bokbarnet mitt, til full spott og spe – lengst inne på et kjøpesenter! Kanskje derfor jeg sov svært dårlig i forkant av dette, og det til tross for å ha kjørt 37 mil, men har man først sagt A så må jo B følge. Egentlig er jeg uendelig takknemlig for at jeg får sjansen til å signere. Det er jo ikke all verdens

Jeg tok med meg den ene plakaten. Tenk - denne er skrevet for hånd!
Jeg tok med meg den ene plakaten. Tenk – denne er skrevet for hånd!

blest rundt en debutant som i tillegg skriver primært for aldersgruppen 9-13 og i tillegg er utgitt på et lite forlag.

Men, bokhandleren tok meg vel imot. De roet meg rett og slett ned, selv om jeg følte det som å gå i myr da jeg på god avstand fikk øye på bordet …

Der stod en blomst, stabler med bøker, tre skilt, en kaffekanne (takk gudene for det!), en skål emd twist, en skål med småkaker og en kanne med saft 🙂 Godsakene ble gull verdt for alle barna som rimelig snart oppdaget dem, så da slo jeg meg til ro med at jeg i alle fall slapp å kjede meg. Kanskje jeg fikk signert i alle fall én bok i løpet av de 3-4 timene jeg hadde tenkt å sitte der.

MEN – slik ble det ikke! Bokhandelen måtte faktisk fylle på med bøker! Jeg har ikke ord for for herlig det var!

I tillegg fikk jeg snakket mye med nysgjerrige kids i helt riktig målgruppe. De spurte og gravde og jeg svarte så godt og subtilt jeg kunne, og med det kanskje fått sådd kimen til interesse også for de som ikke hadde foreldre som kunne svi av en bok der og da.

Så takk, tusen hjertelig takk alle som kom innom bordet, takk til alle de som kjøpte, takk til alle de som ville skravle, takk til alle!!!

Nå frykter ikke denne forfatteren neste signering, ildprøven ble overstått med laud!

 

Neste signering er på ærverdige Tynset Bokhandel den 22 oktober, da i regi av Merkur-ordningen! Jeg kommer tilbake med mer informasjon når jeg selv vet mer!

HER KAN DU SNIKLESE I BOKEN!

2 thoughts on “Første signering overstått – og bestått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *