Ta bilde av deg og Isilds Vrede – og vinn!

WOW! Du kan vinne en valgfri bokpakke verdt 2500 kroner – kun ved hjelp av et bilde! Herlig, ikke sant?

 

Cover of this book
Isilds Vrede

Husk å oppgi navn og adresse til deg selv, samt hvilke bøker du kunne tenke deg fra Forlagshuset i Vestfold! (Sjekk nettbokhandelen og velg og vrak!  )
Hovedpremien er altså en valgfri bokpakke verdt inntil 2500 kroner! For alle andre bilder som blir publisert får fotografen tilsendt en valgfri bok i posten!

 

NB! Husk at du ved å sende inn aksepterer at bildene kan brukes på forlagets nettsider og i annet publisert materiale! Du bekrefter også ved innsendelse at eventuelle personer på bildet har godkjent publisering!

Det eneste du trenger å gjøre er å ta et bilde hvor Isilds Vrede er med – i en eller annen setting – (her er det om å gjøre å bruke fantasien) og så sende bildet til post@forlagshusetivestfold.no! Skriv «Fotokonkurranse» i emnefeltet, og skriv gjerne hvor og når bildet er tatt, samt navn på eventuelle personer, tusser eller huldre som er med på bildet!

Medieoppslag for Isilds Vrede

Da har jeg laget noen egne sider hvor en kan se de medieoppslagene Isilds Vrede har fått!

 

mediegransking

De forskjellige oppslagene kan enten ses via menyen øverst på nettstedet, eller du kan følge lenken til oversikten over medieoppslag.

Som forfatter er jeg mer enn takknemlig for all omtale boken får. Det er ikke lett å være synlig i 2016, spesielt ikke når man er både debutant og langt fra noen kjendis, så derfor er all oppmerksomhet gull verdt! Ikke fordi jeg er så sjeleglad over å bli eksponert, nei, som gammel journalist trives jeg mildt sagt mye bedre på den andre siden av blokken og kameraet! Vær du sikker!

Men, jeg er jo stolt av debutboken min, og for at den skal få en sjanse er jeg avhengig av at det snakkes om den, at den får oppmerksomhet. Jeg venter selvsagt også på om noen vil anmelde den. Jeg er fullt klar over at smaken er som baken, men det er jo slik det skal være. Noen liker den, andre gjør det ikke, og det er helt greit.

 

Nummer to til bokhandlerne!

Oioi!! Nå begynner det å bli spennende! Debutboken min, Isilds Vrede, er nummer to på listen over flest bøker som er solgt fra forlaget til bokhandlerne!

Jeg er så glad!
Jeg er så glad!

Det går kraftig unna med de eksemplarene jeg selv sitter med også, jeg er både ydmyk og svært takknemlig for alle som har bestilt boken min med signatur! Det betyr så uendelig mye for meg at noen faktisk vil lese, og det gir meg i høyeste grad mer energi for å fortsette!

PS, jeg har fortsatt noen bøker igjen som jeg mer enn gjerne signerer som du vil og sender til deg!

 

Hurra!!

Endelig – nå er boken her!

Etter mange års knallhard arbeid er endelig boken min, Isilds Vrede, ferdig produsert! En lekkerbisken av en bok, en øko-fantasy på 264 sider, 46 kapitler med glede!

bokenJeg håper virkelig at flest mulig vil lese den, og jeg håper inderlig at noen også har meninger om boken!

Jeg har ikke tenkt å la disse nettsidene være døde: alt som kommer av tilbakemeldinger vil bli synliggjort. Om leserne har noe de lurer på så er det bare å spørre!

Trykk her for å spørre!

Jeg har også vurdert om det kanskje skal bli noen konkurranser, kanskje jeg skal gi bort en bok eller to – alle har fortjent å lese en god bok!

Fra denne nettsiden kan du bestille din signerte utgave av boken. Jeg håper du vil like den, god lesing!