ISILDS VREDE – ISBN: 978-82-8330-097-0

Jeg har et par eksemplarer av Isilds Vrede liggende, og da tenker man jo som så: Det er snart jul! Eller jól, midtvintersblot, alt ettersom hvordan man ser det. Uansett: Dette er tiden for å iføre seg spanderbukser, og siden det for meg som forfatter ikke finnes noe større ønske enn at boken min skal nå ut til flest mulig, vil jeg gjerne gi bort to signerte eksemplarer av Isilds Vrede!

Kanskje du har lyst på en selv, eller kanskje du vil gi noen en spesiell julegave! Vinnerne bestemmer selv hva som skal skrives! Og ja: du får boken tilsendt -helt gratis-! Ikke frakt, ingen ting, og om posten er like flinke som de hevder er boken i boks før jul også!

Isilds Vrede er en «øko-fantasy» som MEST er ment for lesere fra 9-13 år. Dette er en fantasyfortelling som spiller på norsk folketro og norrøn mytologi, og samtidig er det en fortelling med en del dypere, underliggende budskap.

For å vinne en gratis bok kan du bare legge igjen et julehilsen på Isilds Vredes nettsider eller Facebooksider. Jeg bruker randomize.org for å trekke ut to tilfeldige vinnere. Og trekningen? Den skjer SØNDAG 11.12 klokken 13:14! Så – legg igjen en julehilsen innen 11.12 13:14 og få en gratis bok, enten til deg selv, eller som en julegave!

Her er en promo-film 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *