Siden debutboken min, «Isilds Vrede», har blitt så godt mottatt blant både store og små vil jeg gjerne gi bort et par signerte bøker – til noen som fortjener det.

Det å være en blodfersk debutant er noe av det mest skremmende som finnes. Enten blir den litterære førstefødt ønsket velkommen, og hvis ikke, da blir den avvist ved fødeavdelingen. Men det tredje alternativet er enda verre: Den forsvinner inn i glemselen før den får skreket for første gang.

 

Cover of this book
Vinn en signert, gratis bok!

Jeg er så uendelig glad for at debutboken min, Isilds Vrede, har blitt ønsket velkommen, og det med en langt bredere lesergruppe enn jeg hadde forventet. I utgangspunktet er dette en «øko-fantasy» hvor den primære målgruppen er fra 9-13 år. Og så har jeg fått glitrende tilbakemeldinger fra lesere fra 8 til over 80! Det rettferdiggjør baksideteksten på boken, at den er ment for lesere fra 10 til 100 år!
Denne lille gesten er likevel ment for primær-målgruppen. Om du er i aldersgruppen, eller om du vil gi denne boken- med en personlig hilsen fra forfatteren- som en gave, da har du sjansen nå!
Mandag 10 oktober trekker jeg ut to tilfeldige som får hver sin gratis bok, men den hilsenen de selv vil ha! Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en begrunnelse på hvorfor akkurat du skal få boken. Ikke noe mer.
Det gjør du enten på Facebooksiden til Isilds Vrede eller som en kommentar til denne nyheten på Isilds Vredes nettsider!

OPPDATERT 11.10: I går, 10.10 ble to vinnere kåret, og de som vant signert bok er Greta Moland og Helene Madsen! Gratulerer! Bøkene er underveis!

 

5 thoughts on “Vinn gratis bok!

  1. Grunnen til at jeg bør vinne en slik bok er for at jeg elsker slik lesestoff. Hadde blitt knakende glad om jeg vant:)

  2. Ønsker å få en signert bok til min leseglede sønn som er glad i spennende lesestoff. Ekstra stas når det er en som jeg har hatt som klasse kamerat gjennom store deler av barndommen

  3. Ønsker veldig gjerne en signert bok til en fantasy elsker. Og som har en stor interesse for norrøn mytologi og, så jeg tror denne boka kan virkelig treffe midt i blinken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *