WOW! Du kan vinne en valgfri bokpakke verdt 2500 kroner – kun ved hjelp av et bilde! Herlig, ikke sant?

 

Cover of this book
Isilds Vrede

Husk å oppgi navn og adresse til deg selv, samt hvilke bøker du kunne tenke deg fra Forlagshuset i Vestfold! (Sjekk nettbokhandelen og velg og vrak!  )
Hovedpremien er altså en valgfri bokpakke verdt inntil 2500 kroner! For alle andre bilder som blir publisert får fotografen tilsendt en valgfri bok i posten!

 

NB! Husk at du ved å sende inn aksepterer at bildene kan brukes på forlagets nettsider og i annet publisert materiale! Du bekrefter også ved innsendelse at eventuelle personer på bildet har godkjent publisering!

Det eneste du trenger å gjøre er å ta et bilde hvor Isilds Vrede er med – i en eller annen setting – (her er det om å gjøre å bruke fantasien) og så sende bildet til post@forlagshusetivestfold.no! Skriv «Fotokonkurranse» i emnefeltet, og skriv gjerne hvor og når bildet er tatt, samt navn på eventuelle personer, tusser eller huldre som er med på bildet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *