Da har jeg laget noen egne sider hvor en kan se de medieoppslagene Isilds Vrede har fått!

 

mediegransking

De forskjellige oppslagene kan enten ses via menyen øverst på nettstedet, eller du kan følge lenken til oversikten over medieoppslag.

Som forfatter er jeg mer enn takknemlig for all omtale boken får. Det er ikke lett å være synlig i 2016, spesielt ikke når man er både debutant og langt fra noen kjendis, så derfor er all oppmerksomhet gull verdt! Ikke fordi jeg er så sjeleglad over å bli eksponert, nei, som gammel journalist trives jeg mildt sagt mye bedre på den andre siden av blokken og kameraet! Vær du sikker!

Men, jeg er jo stolt av debutboken min, og for at den skal få en sjanse er jeg avhengig av at det snakkes om den, at den får oppmerksomhet. Jeg venter selvsagt også på om noen vil anmelde den. Jeg er fullt klar over at smaken er som baken, men det er jo slik det skal være. Noen liker den, andre gjør det ikke, og det er helt greit.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *